Huiswerkbegeleiding Alpe d'HuZes

Tijdens Alpe d’HuZes zal er op de bovenste verdieping in het Palais des Sports huiswerkbegeleiding gegeven worden voor kinderen en jeugdigen tussen de 6 en 18 jaar. Dit wordt georganiseerd door de stichting Alpe d’HuKids Nederland i.s.m. Groeien & Bloeien, onderwijsadviezen en coaching.

Twee leerkrachten, Marianna en Roland Willems (primair onderwijs met meer dan 70 jaar ervaring, specialisaties taal, rekenen en visuele leersysteem, MasterSEN) en enkele onderwijsstagiairs/aankomende leerkrachten zullen dagelijks (m.u.v. woensdag; dan gaan we zelf onze uitdaging met onze berg aan) van 09.00 tot 11.00 aanwezig zijn om uw kind te helpen bij de taken die ze school hebben meegekregen. Er is WIFI aanwezig, dus de leerlingen kunnen gerust hun laptop of tablet meenemen. Uiteraard zijn ook leerlingen uit het voortgezet onderwijs meer dan welkom.

Opdat de leerkrachten zich kunnen voorbereiden is aanmelden wenselijk. Dat kan door het aanvragen van een aanmeldingsformulier via huiswerkbegeleiding@alpe-dhuzes.nl  Alle kinderen zijn meer dan welkom.

Om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden vragen we u onderstaand aanmeldingsformulier te downloaden en aan ons te mailen via eerder genoemd emailadres. 


download aanmeldingsformulier
190226 Huiswerkbegeleiding aanmeldformulier 2019.docx (220.39KB)
download aanmeldingsformulier
190226 Huiswerkbegeleiding aanmeldformulier 2019.docx (220.39KB)